Heeft u vragen of wilt u bestellen? 06 37376657

4 Seizoenen BonBon


De 4 seizoenen BonBon zijn eigenlijk 4 BonBons in één. Je kunt natuurlijk 4 BonBons eten maar dat is ook weer een beetje te veel van het goede. Ik heb daarom alle smaken die ik lekker vind bij chocola in één BonBon gestopt en daar is deze BonBon uit gekomen. Nu hoef je er maar één te eten om toch alle smaken voorbij te laten komen.

Ingrediënten 4 Seizoenen BonBon:
Sinaasappel (soms gember) konfijt, gemengde noten, honing, slagroom, (palmbloesem)-suiker, vanille, dadels, rozijnen, koffie, amandel marsepein met wat citroenrasp, chocolade puur.

Deze bonbon is glutenvrij maar kan ook lactovsevrij gemaakt worden, alleen bij bestellingen boven de 50 stuks.

1. Zomer: Fruit: De Sinaasappel konfijt (soms ook gember of citroen konfijt) wordt zelf gemaakt van ecologische (indien aanwezig) sinaasappelen. Een tussenlaag van sinaasappel of ander fruit beleg, Dadels om te zoeten
2. Herfst: Gemengde noten zijn gehakseld
3. Winter: De Marsepein wordt zelf gemaakt van amandelmeel met honing kokosbloesem-suiker, water en citroen rasp.
4. Voorjaar: Koffie is gefilterd en zeer geconcentreerd. Slagroom evt wat melk of roomboter om de inhoud wat zachter te maken

Van de 4 Seizoenen hebben we nu ook "Vivaldi's muziek doosje" "de vier jaargetijden' zie foto links onder.

En een doosje Barok, zie foto midden onder.

Daarnaast zijn we bezig om de aparte seizoenen ook nog als enkele BonBon aan te bieden zoals een koffie BonBon, sinaasappel/lemon BonBon of sinaasappel-chocolade snippers, marsepein BonBon en hazelnoot (noten) BonBon, maar vooralsnog heb ik hier geen tijd voor.
Vivaldi's muziek doosje "de vier jaargetijden"
Lente mokka bekertje ""
Doosje "Barok"